Privat- & företagsevent

Förfrågningar, gruppbokningar (privatpersoner och företag) etc

Förutom de aktiviteter vi själva planerar och lägger upp i kalendern tar vi gärna emot förfrågningar. Mycket av det vi genomför är just specifika förfrågningar från såväl privatpersoner som företag; ex aktiviteter för familjen, vänner, kollegor, möhippa/svensexa, företags-/konferensaktivitet etc. Vår främsta specialitet är att just skräddarsy det bästa upplägget för just era behov!

Dalarö är ett jättebra ställe för företagskonferenser och privatevents (ex möhippor, svensexor, familjeaktiviteter, kompisgäng). Vi kan hjälpa till med hela upplägg inkl lokal, mat och aktiviteter (ev även boende).

Oavsett om syftet är att öka sammanhållningen, landa och varva ner, hitta balans, utmana er själva, få bättre teamwork i er grupp eller att bara ha roligt tillsammans kan vi skräddarsy det optimala upplägget för just er. Aktiviteterna har SUP Paddling i olika former och vindsurfing som grund. Vi kan även inkludera yoga och träning på både vatten och land via vår systerbifirma Yoga Blue Zense. Variationsmöjligheterna är oändliga!

Vi kombinerar gärna våra olika erbjudanden efter förfrågan utifrån hur era önskemål ser ut, hur många ni är i gruppen samt hur lång aktivitet ni önskar. Se några förslag på uppskattade alternativ som vi erbjuder nedan.

 • Vindsurfingkurs (alternativt träning/tävling beroende på nivån)
 • SUP Paddling
 • En lite längre SUP Paddlingstur/utflykt till en ö i närområdet, picknick och ev yoga på ön innan paddling tillbaka (vi har då även med ribbåt för transport av mat/dryck, samt som säkerhetsbåt)
 • SUP Paddling med någon form av tävlingsinslag, ex SUP Race
 • Tävlingsinriktad alt mer teamworkbaserad lagtävling (kan inkludera en rad olika moment framförallt på vatten men även på land; ex stafett, SUP race, paddla mellan bojar, paddla till olika stationer där uppgifter av olika karaktär ska lösas etc)
 • Lite längre SUP turer (mer naturupplevelsebaserat) inkl landstopp för fika alt lunch
 • SUP Paddling & SUP Yoga
 • SUP Paddling & SUP Fys
 • Yoga på land eller på vatten

Ovan är endast några exempel på populära och uppskattade upplägg. Vi skräddarsyr alltid uppläggen utifrån önskemål, förutsättningar och behov.

Det går även bra att köpa presentkort på aktiviteter med olika upplägg – det brukar vara en uppskattad present!

Kontakta oss gärna för en diskussion samt ett förslag!

Praktiska detaljer

 • All utrustning ingår alltid;
  • För SUP Paddling; SUP bräda, leash/säkerhetsrem, paddel, flytväst.
  • För vindsurfing; vindsurfingbräda, segel/rigg, ev sele, flytväst.
  • Vi har också våtdräkt och skor att låna utan extra kostnad vid önskemål och behov.
 • Vi finns i Askfatshamnen, Dalarö. Stor parkering finns i anslutning. Faciliteter som omklädningsrum och duschar finns att nyttja. Bastu går att hyra via Hamnkontoret/Turistbyrån.
 • Bokning är bindande och förskottsbetalning tillämpas. Vid bokning, maila oss information om ditt/företagets namn, postnr, mailadress för fakturan samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Vad händer om jag har bokat en utomhusaktivitet eller vattenaktivitet och det är dåligt väder?

Under sommaren när det är dåligt väder inne i stan är det oftast bättre väder hos oss i skärgården. Om du är osäker på vädret här ute, slå oss gärna en signal!

Att vara på vattnet är oftast en härlig upplevelse oavsett väder och det är det som är lite charmen med utomhusaktiviteter i allmänhet och så även SUP Paddling och vindsurfing. Ingen dag är riktigt den andra lik; vissa dagar kan det vara strålande sol och mindre vind, vissa dagar kan det vara lätt uppfriskande sommarregn och vissa dagar blåser det mer. Det kan ge helt olika upplevelser på vattnet men det går att få en härlig upplevelse i alla dessa väderlekar och vi har möjlighet att anpassa var vi paddlar och vindsurfar beroende på förutsättningarna.

Vi förbehåller oss dock rätten att boka om eller ställa in ett pass vid direkt olämplig väderlek, vilket i så fall meddelas allra senast dagen innan (via telefonsamtal eller sms till angivet mobilnummer). Det är dock extremt sällan vi behöver ställa in eller boka om pass. I de fall detta händer försöker vi i första hand hitta en ny tid för aktiviteten. I andra hand ställer vi in helt och inbetalt belopp återbetalas.

Priser

För gruppbokningar (privat- eller företagsevent), hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert. Priserna beror på vilken aktivitet eller kombination av aktiviteter ni önskar, vilket upplägg ni ser framför er, hur många ni är och hur lång aktivitet ni vill ha. Vid aktiviteter på annan plats än Dalarö tillkommer kostnader för restid och resor. Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg som passar just era behov, förutsättningar och önskemål!

Andra frågor?

Om frågor, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig och för att du ska få en härlig upplevelse på vattnet!

Har du önskemål eller frågor?