Vårt team

Vi är ett lokalt Dalaröbaserat företag som för andra säsongen driver vattenbaserad verksamhet i havsnära skärgårdsmiljö på Dalarö med omnejd. Vi har bakgrund inom ledarskap, ekonomi, marknadsföring, kommunikation samt segling i olika former. Men framförallt har vi ett brinnande intresse för och lång erfarenhet av träning, hälsa, vindsurfing och SUP! Vi älskar att vara på vattnet och vill sprida vår passion och den glädje som detta ger. Stockholms skärgård är fantastisk! Vårt kall är att inspirera fler att komma ut på vattnet och känna vattnets positiva effekter på kropp, sinne och själ – oavsett om det är bra träning, naturupplevelse eller avkoppling du söker.

Om frågor, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig och för att du ska få en härlig upplevelse på vattnet!

Välkommen med oss ut på vattnet!

Surfhälsningar
Team Dalarö Surf Point

Peter Brynger

Co-Founder & Partner - Windsurfing Instructor

Grundare och delägare i APILA Utveckling AB, som äger och driver Dalarö Surf Point, tillsammans med Helena Starkenberg. Han är till vardags Major i Amfibiekåren. Peter har lång erfarenhet av segling och kappsegling (framförallt kölbåt och katamaran) och har vindsurfat i många år. Han har instruktörsutbildning i vindsurfing via Svenska Seglarförbundet. Utöver detta har han lång erfarenhet av ledarskap inom sportvärlden som tränare, tränaransvarig och ordförande i Enskede squashklubb samt gedigen evenemangserfarenhet.

Helena Starkenberg

Co-Founder, Partner & CEO - Windsurfing & SUP Instructor

Grundare och delägare i APILA Utveckling AB, som äger och driver Dalarö Surf Point, tillsammans med Peter Brynger. Är civilekonom med magisterexamen i marknadsföring, specialiserad på konsument- och marknadsinsikter och driver nu eget företag på heltid. Helena har seglat alltifrån optimist- och trissjolle till hobie cat samt kappseglat kölbåt i en rad år. Hon har vindsurfat i ca 15 år varav även kappseglat Kona One under ett par säsonger samt har instruktörsutbildning i vindsurfing via Svenska Seglarförbundet. Utöver detta har hon gått ungdomsledarutbildningar, har stor erfarenhet från träning och föreningsarbete, är Lic Träningsinstruktör och Lic Personlig Tränare via The Academy samt certifierad Yogalärare. Hennes drivkraft är att inspirera fler att komma ut på vattnet och känna alla positiva effekter som det kan ge.

Daniel Nordlund

Member of the Board - Windsurfing Instructor

Styrelseledamot i bolaget APILA Utveckling AB som äger och driver Dalarö Surf Point. Daniel har levt med sjön hela sitt liv. Han fick sin optimistjolle när han var fyra år. När han var 12 år började han vindsurfa och det har utvecklats till ett livslångt intresse. 2008 började han tävla i entypsklassen Kona One där han seglat flera VM och EM samt en mängd nationella tävlingar. Parallellt med vindsurfingen har han tävlat i olika kölbåtsklasser och Hobie 16. När han undervisar i vindsurfing gör han det utifrån en tydlig utgångspunkt – roligt och tryggt.

Susanne Garpenhag

SUP Instructor

Susanne Garpenhag arbetar som SUP instruktör för Dalarö Surf Point. Hon är även ägare till Garpa365 som är verksamt inom friskvård och hälsa. Till vardags är hon ekonomiansvarig för ett mindre företag inom VVS-konsultbranschen. Susanne har alltid varit fysiskt aktiv, och SUP är en av de senaste tillskotten på hennes aktivitetslista. Hon är utbildad yinyogalärare och hälsoinspiratör. För Dalarö Surf Point arbetar hon framförallt med att leda SUP Paddlingar och även SUP Uthyrning. Dessutom arbetar hon som bootcamp instruktör för IA Training. Löpning, bootcamp, combat, brottning, spinning och box är aktiviteter som Susanne utför när tid och tillfälle ges. Hon har utfört tjejklassikern, halvklassikern och nu tränar hon för Stockholm Marathon 2018. Riktig sportig och inspirerande tjej med mycket energi och stort driv med andra ord!