Hitta till oss

Vägbeskrivning

Vi har normalt sett Askfatshamnen på Dalarö som utgångspunkt. För vindsurfingverksamheten utgår vi från bryggan framför Dalarö Båtklubbs klubbhus. För SUP aktiviteter utgår vi från vårt förråd som ligger till vänster strax efter restaurang Bistro Solsidan och mittemot Hamnkontoret. Vissa dagar under sommaren håller vi till på Smådalarö Gård och erbjuder SUP Paddling och andra aktiviteter i samarbete med dem, se sommarschemat.

För att ta dig till oss i Askfatshamnen på Dalarö med bil från Stockholm; kör väg 73 mot Nynäshamn, sväng av mot Dalarö, kör hela Dalarövägen så långt du kommer, kör över kanalen, svänger höger på Odinsvägen och svänger sedan höger igen in på Askfatsvägen (det är skyltat Askfatshamnen). Följ den vägen.

Det finns en stor parkering (avgiftsbelagd) precis till vänster efter Dalarö Sporthall innan du kommer in i hamnen. Fortsätt sedan till fots rakt fram på samma väg och i samma riktning som du kom så ser du strax Dalarö Båtklubbs klubbhus till höger och lite längre fram till vänster på samma väg finns vårt förråd.

För frågor kring kommunala transportmedel, välkommen att höra av dig så hjälper vi till att berätta om vilka olika alternativ som finns!

Varmt välkommen till oss! Hoppas att vi ses!

Surfhälsningar
Dalarö Surf Point

Kontakta oss

Stort tack för att du kontaktar oss! Vi besvarar alla meddelanden och e-mail inom 24 timmar (om du mailar under helgen senast på måndagen). Om det är mer brådskande är det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss på telefonnummer 0706-441248. Om vi inte kan svara just när du ringer, tala in ett meddelande alternativt skicka ett sms så återkommer vi så snart vi kan! Sommartid är vi mycket ute på vattnet med kunder och har då begränsad tillgänglighet men vi återkommer alltid så snart vi har möjlighet.