Bokning & priser

Bokning

Bokning av aktiviteter i vår kalender

Alla våra vindsurfingkurser/träningar och SUP Paddlingar behöver förbokas och förbetalas för att vi ska kunna planera och förbereda rätt utrustning. Anmälan är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det. Vid sjukdomsförhinder och om du meddelar detta senast 24 timmar innan din bokade tid går det även att boka om tiden.

Bokning görs via mail till info@dalarosurfpoint.se. Ange alltid ditt mobiltelefonnummer vid anmälan, namn på samtliga deltagare du anmäler samt vilket datum och vilken kurs/aktivitet det gäller. Invänta bekräftelse på att vi mottagit ditt mail och att det finns plats kvar, vi svarar alltid på alla meddelanden inom 24 timmar (om du mailar under helgen senast på måndagen).

Andra förfrågningar, gruppbokningar (privatpersoner och företag) etc

Förutom de aktiviteter vi själva planerar och lägger upp i kalendern tar vi gärna emot förfrågningar. Mycket av det vi genomför är just specifika förfrågningar från såväl privatpersoner som företag; ex aktiviteter för familjen, vänner, kollegor, möhippa/svensexa, företags-/konferensaktivitet etc. Vår främsta specialitet är att just skräddarsy det bästa upplägget för just era behov!

Kontakta oss gärna för en diskussion samt ett förslag!

Hur betalar jag?

Vi skickar normalt faktura vid anmälan (gäller vindsurfingkurser, events, gruppbokningar etc). För enskilda SUP Paddlingar, deltagande i vindsurfingträningar etc går det även bra att betala med Swish.

För betalning med faktura; maila oss information om ditt/företagets namn och fullständig postadress inkl postnr (behövs för faktureringssystemet, fakturan mailas dock), mailadress för fakturan samt vad (datum/event/kurs/vilka personer) betalningen avser.

Vid betalning via Swish (nummer 1234018172 med mottagare APILA Utveckling AB) erhålls alltid en kvittens när betalningen mottagits (senast vid tillfället för aktiviteten).

Vad ingår i priset?

All utrustning (vindsurfingbräda, rigg, segel alternativt SUP bräda, paddel och leash) samt flytväst ingår alltid. Våtdräkter och skor finns att låna vid önskemål och behov (ange dina storlekar vid bokning). Därtill ingår det instruktioner och guidning enligt det upplägg som anges för resp kurs eller aktivitet i kurs-/aktivitetsbeskrivningen alternativt för gruppbokningar det upplägg som överenskommits.

Vad händer om jag behöver boka om eller boka av?

Anmälningar är bindande men om du skulle få förhinder kan du själv överlåta din plats till en annan deltagare och meddela oss om det. Vid sjukdomsförhinder och om du meddelar detta senast 24 timmar innan din bokade tid går det även att boka om tiden. Vid läkarintyg återbetalas hela beloppet, kontakta oss så snart du vet att du har fått förhinder pga sjukdom så löser vi det. Vi gör också vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ett annat datum som i så fall passar bättre.

Vad händer om det är dåligt väder?

Under sommaren när det är dåligt väder inne i stan är det oftast bättre väder hos oss i skärgården. Om du är osäker på vädret här ute, slå oss gärna en signal!

Att vara på vattnet är oftast en härlig upplevelse oavsett väder och det är det som är lite charmen med utomhusaktiviteter i allmänhet och SUP Paddling & Vindsurfing i synnerhet. Vi kan förbereda allt på bästa sätt men vi kan inte påverka väder och vind. Inget pass är det andra likt; vissa dagar kan det vara strålande sol och spegelblankt vatten, vissa dagar kan det vara lätt uppfriskande sommarregn och vissa dagar blåser det mer. Det kan ge helt olika upplevelser på SUP och vindsurfingbrädan men det går att få en härlig upplevelse på vattnet i alla dessa väderlekar och vi har möjlighet att anpassa upplägg samt var vi paddlar och vindsurfar beroende på förutsättningarna för att få ut det mesta.

Vi förbehåller oss dock rätten att boka om eller ställa in ett pass vid direkt olämplig väderlek, vilket i så fall meddelas allra senast dagen innan (på eventsidan och via sms till angivet mobilnummer). Säkerheten och att erbjuda den bästa upplevelsen på vattnet är vår främsta prioritet! Det är dock extremt sällan vi behöver ställa in eller boka om pass. I det fall detta händer försöker vi hitta en ny tid för kursen/aktiviteten som passar alla deltagare. I andra hand återbetalas inbetalt belopp alternativt går att ha tillgodo för annan kurs/aktivitet.

Andra frågor?

Om frågor, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig och för att du ska få en härlig upplevelse på vattnet!

Priser

Priser från 2022-01-01.

Se nedan några prisexempel. För andra alternativ samt för gruppbokningar (företag och privatpersoner), hör av er för prisuppgifter! Vår främsta specialitet är just att skräddarsy ett upplägg som passar just dig/er och dina/era behov!

Vindsurfingkurser (grundkurser och fortsättningskurser)

All utrustning (vindsurfingbräda, rigg, segel) samt flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna utan extra kostnad vid behov.

3 tim (halvdag)  

Enskild kurs/privatkurs (1 pers): 1950 kr/person
Enskild kurs/privatkurs (2 pers): 1650 kr/person
Grupp (om 3-7 deltagare): 1350 kr/person

6 tim (heldag) 

Privatkurs 2 personer: 2450 kr/person
Grupp (normalt upp till 6-7 deltagare): 1950 kr/person

6+6 tim (fördelat på 2 dagar i rad) 

Privatkurs 2 personer: 4250 kr/person
Grupp (normalt upp till 6-7 deltagare): 3250 kr/person

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Vindsurfingträningar för deltagare som har gått kurs hos oss (för dig som kan vindsurfa och vill ha mer tid på vattnet i sällskap av andra vindsurfare)

3 timmar varav 2 timmar effektiv tid på vattnet (tillkommer ca 30 min före resp efter för riggning/nedriggning)

Kostnad för hyra av utrustning;
Medlem i DBK Segling: 0 kr/person (lån av vindsurfingutrustning ingår)
Tidigare deltagare i någon av Dalarö Surf Points vindsurfingkurser 0 kr/person (lån av vindsurfingutrustning ingår)
Ej medlem i DBK Segling eller deltagit i DSP kurs (endast i mån av plats): 600 kr/person för hyra av vindsurfingutrustning

SUP Paddling

Schemalagd SUP Paddling & SUP Introduktion i vår kalender

Schemalagd SUP Paddling 60 min (i grupp med instruktör): 300 kr/person (alternativt 1 klipp på klippkort)

Schemalagd Introduktion SUP Paddling 90 min (i grupp med instruktör): 450 kr/person

Klippkort 5 ggr (SUP Yoga/Fys & SUP Paddling 60-90 min) Askfatshamnen: 1450 kr/person
Klippkortet är personligt och går ej att dela. Det gäller våra schemalagda klasser inom SUP Paddling, SUP Yoga, SUP Fys & SUP Paddling med yoga 60-90 min i Askfatshamnen. Du behöver fortfarande föranmäla dig så att vi kan planera rätt utrustning. Gäller sommarschemat för innevarande säsong.

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

Individuell paddling

Enskild paddling med instruktör (1-2 personer) 60 min: 600 kr/person (datum och tid efter överenskommelse)

SUP Introduktion och/eller enskild paddling med instruktör (1-2 personer) 90 min: 900 kr/person (datum och tid efter överenskommelse)

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För övriga förfrågningar och gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Uthyrning av SUP för egen paddling (endast i Hemviken vid Smådalarö Gård Hotell & Spa, bokas via receptionen på info@smadalarogard.se)

Hyra SUP

1 tim 250 kr/person
2 tim 400 kr/person
4 tim 600 kr/person

SUP bräda, paddel, leash och flytväst ingår alltid. Våtdräkt och skor finns att låna vid önskemål och behov.

För gruppbokningar (privat- eller företagsevent)

Hör av er för diskussion kring upplägg samt för att få offert.

Övrigt

För prisuppgift för andra aktiviteter/klasser samt gruppförfrågningar (företag och/eller privatpersoner), hör av er! Vi ser fram emot att skräddarsy ett upplägg som passar just er!