Vi startar upp även denna säsong på vattnet med vårt numera traditionsenliga prova-på-event för både nuvarande och nya kunder på onsdag den 1 maj kl 13-17 vid Schweizerbadet!

Välkommen att testa SUP Paddling, SUP Yoga och SUP Fys på Dalarö! Vi utlovar också ett par spännande nyheter inför säsongen 2019 som du inte vill missa! Mer info om det i inlägg i eventet på Facebook;
https://www.facebook.com/events/322758504999279/

Det kommer att finnas möjlighet att låna en SUP bräda för paddling, och vi kommer också anordna kostnadsfria introduktionsklasser i SUP Yoga och SUP Fys. Vi kommer att berätta mer om säsongens aktiviteter och du får möjlighet att ställa frågor till oss om allt som har med SUP att göra.

Vi kommer att hålla till på Hawaiistranden/Schweizerbadet (vid glasskiosken som ligger på stranden). Stor parkering finns i anslutning och det är väl skyltat samt lätt att hitta.

Vi kommer att ha 2 st prova-på klasser under eftermiddagen;
Kl 14-14.30 Prova-på SUP Yoga
Kl 15-15.30 Prova-på SUP Fys
Föranmälan behövs för att vi ska kunna planera och förbereda rätt utrustning. Det finns ett begränsat antal platser per klass (endast 8 st) så först till kvarn 😊

 

Dessutom kommer vi finnas på plats hela eftermiddagen och kan mellan prova-på-klasserna även hjälpa er som föredrar att prova på SUP Fys och SUP Yoga lite mer individuellt.

Det går även bra att låna SUP brädor för paddling. Anmäl ditt intresse även för det (och ange om du har särskilt önskemål om tidpunkt) så att vi kan planera så gott som möjligt.

Inga förkunskaper krävs (förutom simkunnighet).

Vi tillhandahåller all utrustning som behövs; SUP brädor (inkl paddel och leash), våtdräkter, skor och flytvästar. (Om du har egen våtdräkt och/eller flytväst får du gärna ta med dig det, brukar oftast vara skönast att ha sin egen utrustning och om mycket stort intresse kan vi inte garantera att det finns torr utrustning så att det räcker till alla under hela eftermiddagen.)

Vi kommer att bjuda på varmt kaffe och te.

Varmt välkommen med din anmälan! 😊

Praktiska detaljer;
– Vid anmälan till SUP Paddling, SUP Yoga och SUP Fys, maila ditt intresse till helena@yogabluezense.se eller info@dalarosurfpoint.se inkl storlek på flytväst, våtdräkt och skor. Ange även ditt telefonnummer så att vi kan nå dig vid behov.
– Föranmälan behövs för att vi ska kunna planera och förbereda rätt utrustning.
– Om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du meddelar oss det. Förra året hade vi en reservlista och det ser ut som att vi kommer få det även i år.
– Håll utkik här i eventet efter uppdateringar och praktiska detaljer!
– Vi kommer att fotografera och filma under eventet. Materialet kommer att användas på våra hemsidor, i sociala medier (Facebook och Instagram) samt ev i broschyrer och andra marknadsföringssammanhang. Om du inte vill vara med på bild/film, vänligen meddela oss det.

Det går också mycket bra att spontant komma förbi på en kopp kaffe eller te för att höra mer om SUP och om säsongen! Och om det då finns lediga SUP brädor, även att låna för paddling.

För frågor, hör gärna av er!

PS, vi kommer även ha ett prova-på-event för vindsurfing, mer info kommer inom kort 🙂

Varmt välkomna!
Peter Brynger & Helena Starkenberg
Dalarö Surf Point & Yoga Blue Zense