Vi är jätteglada att kunna presentera vårt nya spännande samarbete med Gålö Havsbad som kommer att inledas i år!

Gålö Havsbad är en mycket välskött och uppskattad camping och stugby som ligger otroligt fint vid havet och har fantastiska förutsättningar för aktiviteter både på vattnet och vid vattnet. I en gästenkät som vi gemensamt genomförde under hösten såg vi också att det finns ett stort intresse för de aktiviteter och upplevelser som vi kan erbjuda via Dalarö Surf Point och vår systerbifirma Blue Zense Yoga & Training vid Gålö Havsbad! Det är därför extra roligt att presentera vårt nya samarbete!

Vi kommer att inleda samarbetet den 18-19 maj genom en helg fullspäckad med aktiviteter både på vattnet och på stranden, se mer info i eventet nedan. Vi kommer även erbjuda aktivitetsdagar i sommar, mer info om det kommer men du kan redan nu se vilka datum det rör i kalendern; https://www.dalarosurfpoint.se/kalender-2019/.

Dessutom finns vi nu med i Gålö Havsbads aktivitetsutbud vilket kommer göra det möjligt för Gålö Havsbads gäster att exvis hyra SUP och att boka skräddarsydda aktiviteter inom SUP och vindsurfing samt yoga & träning både på vatten och på land på förfrågan.

Se mer info om helgen i maj i detta event skapat av Gålö Havsbad samt i nedan program:
https://www.facebook.com/events/701332193594292/?ti=icl

Mer info om helgen i maj och om våra andra aktiviteter i samarbete med Gålö Havsbad kommer även här på hemsidan inom kort!

För frågor, varmt välkommen att höra av dig!

Surfhälsningar
Peter Brynger & Helena Starkenberg
Grundare Dalarö Surf Point