Stort tack till alla kunder, samarbetspartners och följare för en fantastisk säsong i år! Ett bättre väder för våra aktiviteter på vattnet hade vi inte kunnat önska, men det är ni – kära kunder – som verkligen har gjort vår säsong! Stort tack för att vi har fått det stora nöjet och förtroendet att ta er med ut på vattnet för härliga upplevelser av olika slag – SUP Paddlingar, möhippor, företagsevent, vindsurfingkurser, vindsurfingskola för barn/ungdomar och mycket mycket mer! Vår drivkraft är att sprida vår passion för SUP och vindsurfing, och inspirera fler att komma ut på vattnet för att uppleva den glädje och härliga känsla som detta ger – det känner vi att vi med råge har lyckats uppnå! 

Under nästa år utvecklar vi verksamheten ytterligare och introducerar en rad nyheter och nya samarbeten! Vi kommer som vanligt starta upp säsongen med vårt traditionsenliga prova-på-event för SUP 1 maj så boka in det redan nu. Det kommer även bli ett prova-på-tillfälle för vindsurfing (datum ej spikat än). Mer information om 2019 kommer, men först julfirande och några dagars ledighet!

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, sköna jul- och nyårshelger och möjlighet till vila och återhämtning!

På återhörande 2019!

Surfhälsningar
Peter Brynger & Helena Starkenberg
Grundare Dalarö Surf Point