Det börjar bli dags att trappa ner och runda av en otroligt kul och lång säsong, vilken fantastisk sommar vi har haft!!

Ett bättre väder för våra aktiviteter på vattnet hade vi inte kunnat önska, men det är ni – kära kunder – som verkligen har gjort vår sommar! Stort tack för att vi har fått det stora nöjet och förtroendet att ta er med ut på vattnet för härliga upplevelser av olika slag – SUP Paddlingar, möhippor, företagsevent, vindsurfingkurser, vindsurfingskola för barn/ungdomar och mycket mycket mer! Vår drivkraft är att sprida vår passion för SUP och vindsurfing, och inspirera fler att komma ut på vattnet för att uppleva den glädje och härliga känsla som detta ger – det känner vi att vi med råge har lyckats uppnå denna säsong! 

Vill du fortfarande hänga med ut på vattnet? Det finns många möjligheter kvar! Sensommarschemat rullar vidare i tre veckor till med SUP Paddlingar och andra SUP klasser på vattnet (både fyspass och yoga) fram till 9 sep. Om du har klipp kvar på ditt klippkort, passa på att nyttja det nu under säsongens sista tre veckor, klippkorten gäller enbart säsongen ut.  (se https://www.dalarosurfpoint.se/stand-up-paddleboard/).

Vill du hyra SUP? Det sista tillfället för säsongen är söndag 19 augusti. Sedan drar höstens jobb och projekt igång för fullt, även för oss. Vi har fortfarande några SUP brädor lediga för uthyrning på eftermiddagen och kvällen (från kl 13-19). Välkommen att höra av dig!

Vill du vindsurfa? Vi har kört våra sista vindsurfingkurser för säsongen. Är du intresserad av kurs går det dock bra att redan nu komma med önskemål om kursdatum och bokningar för nästa säsong.

 Vill du köpa SUP- eller vindsurfingutrustning? Vi säljer några av de SUP brädor vi använt i verksamheten denna säsong, vid intresse är det bara att du hör av dig! Och om du vill köpa en ny SUP bräda eller vindsurfingutrustning är vi även partners till och återförsäljare av hela Kona Windsurfings sortiment av SUP- och vindsurfingutrustning;
www.konawindsurfing.se.

Vi kommer återkomma med lite mer sammanfattningar och bilder från säsongen som gått inom de närmaste veckorna samt även lite förhandsinformation om vad vi har på gång inför nästa säsong! Så håll gärna utkik här på hemsidan och på vår Facebooksida!

Nästa säsong startar vi som vanligt upp den 1 maj med vårt numera traditionsenliga prova-på-event. Mer info kommer!

Surfhälsningar Peter & Helena